Lisäaineiden, mausteiden ja mausteiden seos, joka on tarkoitettu lämpökäsittelemättömän lihatuotteen valmistamiseen, nimeltään "Salchichón" tai "Chorizo blanco" laatu "Extra", valmistettu hitailla kypsennystekniikoilla (lämpötila 6–12ºC ja alkuperäinen RH 78–86 %). Muoto: 4 kg:n pussi
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, erityisesti lämpökäsitellyn lihan tuotteen, jota kutsutaan "Morcilla", valmistamiseen. Muoto: 5 kg:n pussi
AOPB:n suunnittelutoimisto hallitsee muottien suunnittelun ja muoviosien muotoilun sovittamisen ruiskupuristusprosessiin.
Työkalujen tutkimus tehdään paperipiirustusten tai osien digitaalisen määrittelyn perusteella. CAD:n avulla tuotteidesi realistinen esitys antaa muodon ideoillesi.
Tarvittaessa autamme sinua materiaalien valinnassa ja vahvistamme yhdessä osien geometrian.